Her får du linguine i 5 spændende udgaver. Linguine er en pasta,
der minder om fettuccine og trenette, som er elliptisk i stedet for flad
tværsnittet. De er omkring 4 mm brede,
Forberedelse: 10
min. Tilberedning: 10 min. 4 personer.
# Ingredienser
1 stort bundt
basilikum
2 fed hvidløg
30 g pinjekerner
60 g friskrevet
parmesan
5 spsk olie + ekstra
olie til kogevandet
350 g linguine pasta
salt og peber
* Tilberedning
Pesto:
Skyl og tør
basilikummen, og skær de største blade i 3-4 stykker.
Pil hvidløget, og
pres det.
Findel og bland basilikum,
hvidløg, pinjekerner, revet parmesan
og olie godt i en
foodprocessor. Smag til med salt og peber.
Kog linguinen al
dente i rigeligt saltet, kogende vand.
Kom et par dråber
olie i vandet fra starten.
Dryp pastaen af,
bland den med pesto, og server straks.
Linguine med rød pesto
Udskift basilikum
med 200 g soltørrede tomater
Linguine med persillepesto
Udskift basilikum
med 1 bundt bredbladet persille
Linguine med rucolapesto
Udskift basilikum
med 200 g rucola.
Tilsæt saften af ½
citron og 1 spsk aceto balsamico i foodprocessoren.
Linguine med valnøddepesto
Kør 200 g halve
valnødder med 100 pinjekerner.
Tilsæt gradvis
valnøddeolie til blandingen er jævn og smidig.
Server pestoen til
linguinen.
Linguine med courgettepesto
Udskift basilikum
med 350 g courgetter i tern, dampet 5 min.
Køl dem af, før de
blandes med de øvrige ingredienser.
Se alle de bedste
opskrifter med Pasta Spaghetti Salat Tilbehør Brød Favoritter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------