Denne
sunde og mættende salat, kan du servere til et par frikadeller eller et stykke
stegt fisk eller kød. Rester er gode i madpakken med et stykke brød til.
Arbejdstid:
25 min. Stege/kogetid: 25 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
Ingredienser til :
2
dl Puy-linser (150 g)
1
rødløg
1
fed hvidløg
1
rød peberfrugt
2
gulerødder
1
bundt persille
1 spsk
olie
2 tsk
karry
salt
og peber
2 spsk
rosiner
2 spsk
valnøddekerner
Dressing:
2-3
spsk citronsaft
2 spsk
olie
1 tsk
sukker
salt
og peber
*
Sådan
laver du Linsesalat med karry:
Skyl
linserne og kog dem efter pakkens anvisning.
Pil
rødløg og hvidløg og snit dem fint.
Rens
peberfrugten og skræl gulerødderne og snit dem fint.
Skyl
og hak persillen.
Svits
rødløg og hvidløg i en gryde med olie og tilsæt karry.
Vend
peberfrugt og gulerødder i og steg under omrøring, til grønsagerne er møre, men
stadig har bid.
Smag
til med salt og peber og hæld dem i en skål til afkøling.
Pisk
dressingen sammen i en stor skål og vend grønsager og afdryppede linser i.
Tilsæt
rosiner og grofthakkede valnødder og drys med hakket persille.
Kilde: Hjemmets bedste MAD