Nutidens store udvalg af grønsager og andre landbrugsvarer har resulteret i nyskabende tilbehør, der kan fuldende hovedmåltidet.
Kuverter: 6
# Ingredienser
1 spsk olie
1 spsk revet frisk ingefær
200 g babymajs
400 g sukkerærter
1 bundt asparges, skåret i halve
250 g kinesisk stegt svinekød i skiver/strimler
soyasauce efter smag
sesamolie efter smag
* Tilberedning
1. Opvarm olie og ingefær i en wok.
Tilsæt babymajs, sukkerærter og asparges.
Svits det under låg i 2-3 min, eller indtil det er mørt.
2. Tag det af varmen og hæld kinesisk stegt svinekød i.
Bland det godt. Hæld et godt skvæt soyasauce og sesamolie i.
Varm det i yderligere 1 minut og server det straks.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.