Let at lave. Lav pris. 4 personer. Tilbehør. Arbejdstid: 15 min.
# Ingredienser
til Radisesalat
2-3 bdt radiser
4 friske inderblade af grøn salat
evt. ¼ lille rødsalat (radicchio)
1 bdt purløg
1-1½ dl cremefraiche
(hvidløgs)salt og hvid peber
evt. lidt citronsaft
*
Sådan laves Radisesalat
1. Gør radiserne i stand, fjern rodtrevler og det meste af
toppen.
Puds og skyl den del af toppen, gerne med et par blade, der
sidder tilbage.
Det kan alt sammen spises.
2. Skyl salatbladene og slyng eller ryst dem tørre.
Fordel dem på asietter eller på et rundt fad.
3. Smag cremefraichen til med (hvidløgs)salt, peber og
eventuelt citronsaft.
Fordel den i bladenes midte.
4. Læg lidt strimlet rødsalat til den ene side og
radiseskiver til den anden.
Læg radisetoppene ved og drys med fintklippet purløg.
Tips: Eller gør som på billedet: rør alt sammen og
drys med purløg - sådan.
Lidt fine spirer, gerne lucernespirer, kan erstatte
rødsalaten.
Cremefraichen kan erstattes med Fransk dressing.
Se alle de bedste opskrifter med Radise
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------