En hjemmelavet remoulade kan på ingen måde sammenlignes med
den færdigkøbte fra supermarkedet. Her er remouladen vist med koldt kød.
Tilberedningstid 10 min + 10 min afkøling + 15 min trækketid.
Portionen giver ca. 3¼ dl.
# Ingredienser
3 ansjosfileter
½ dl mælk
250 g mayonnaise af god kvalitet (fx hjemmerørt)
2 tsk dijonsennep
25 g kapers, afdryppede og hakkede
50 g syltede agurker, afdryppede og hakkede
* Tilberedning
1. Ansjosfileterne lægges i en lille skål og trækker i mælk
i 15 min.
Hæld mælken bort. Hak ansjoserne fint.
2. Kom mayonnaisen i en lille skål og rør den sammen med de
hakkede ansjoser og sennep. Dernæst røres kapers og syltede agurker i saucen.
3. Dæk skålen til med husholdningsfilm og stil den i
køleskabet i 10 min, eller
til den skal serveres.
Remouladen serveres til grillet fisk eller koldt kød.
Se alle de bedste opskrifter på Sauce
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.