Tilbehør. Arbejdstid: ca 15 min. Skal trække: ca 1 time. Let at lave. Mellem pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Remoulade, hjemmelavet
100 g mayonnaise
6-8 cornichons eller 1 mellemstor syltet agurk (ca )
2 spsk kapers
1 lille løg eller 2 forårsløg med grønt
1 bdt persille
5-6 stilke frisk kørvel
5-6 friske estragonblade
1 ansjosfilet og lidt lage
peber og evt salt
*
Sådan laves Remoulade, hjemmelavet
1. Rør først ½ portion Mayonnaise eller brug en god færdig
mayonnaise.
2. Hak
cornichons (agurk) og kapers.
3. Pil løget og hak det fint eller skær rodende og lidt af
toppen af forårsløgene.
Hak dem fint.
4. Skyl, tør og hak krydderurterne.
5. Mos ansjosfileten med sin lage.
6. Bland mayonnaisen med de findelte ingredienser.
Smag til med peber og eventuelt salt.
7. Stil remouladen i køleskab og lad den trække 1 time inden
serveringen.
Tips: Citronsaft kan erstatte ansjosen.
Remoulade kan opbevares et par dage i køleskab.
Variation:
Rør et par spsk cremefraiche, ymer eller yoghurt i
mayonnaisen.
Remoulade, hurtig:
Bland mayonnaise med groft- eller finthakket Pickles og smag remouladen til
med salt, peber og karry.
Se alle de bedste opskrifter med Remoulade
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------