Sauce. Arbejdstid: 15 min. Let at lave.. Lav pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Remouladesauce, varm
200 g pickles
fiske- eller grønsagsbouillon
2 spsk ravigotesauce
smør
2 spsk hvedemel
salt og peber
*
Sådan laves Remouladesauce, varm
1. Hæld væden fra picklesen og hak grønsagerne fint.
2. Bring bouillonen i kog i en gryde.
Tilsæt den hakkede grønsagspickles og ravigotesaucen og varm
det igennem.
3. Rør smør og hvedemel sammen til en smørbolle og pisk den
i saucen.
Lad den småkoge 3-4 min.
4. Pisk saucen igennem og smag til med salt og peber.
Tips: Se Pickles
og Ravigotesauce,
kold.
Skal remouladesaucen serveres til fx stegt fisk, tillaves
den med fiskebouillon.
Hvis den skal ledsage grøntretter eller lyst fjerkræ, bruges
grønsagsbouillon.
Saucen kan krydres med en mild sennep. Så er 1 spsk
ravigotesauce nok.
Se de bedste opskrifter med Remouladesauce
Se de bedste opskrifter med Remoulade
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------