En risblanding til enhver lejlighed. Kornet og let, med friske forårsløg og knasende sprøde ristede cashewnødder
Til 2 personer. ❤
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 30 min.
# Ingredienser
1 løg
30 g smør
50 g langkornede ris
50 g cashewnødder
2 forårsløg
25 g smør
salt og peber
* Tilberedning
1. Løg hakkes fint og steges glasklart i 30 g smør.
150 g langkornede ris hældes i og steges med i 30 sekunder.
Hæld 3½ dl vand ved.
Kom salt i og bring det hele i kog.
Lad det koge i 1 minut ved stærk varme.
Læg derefter låg på, og lad risen stå og trække ved svag
varme i 20 minutter.
2. Cashewnødder ristes på en pande uden fedtstof og hakkes
derefter groft.
Forårsløg gøres i stand og skæres i fine ringe, der dampes i
25 g smør, hvorefter de krydres med salt og peber.
De ristede cashewnødderne vendes i forårsløgene.
Til sidst blandes det hele med den færdige ris.
Energi pr. portion: 10 g protein. 34 g fedt. 70 g kulhydrater
= 623 kcal (2609 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.