Logo

Ris med cashewnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ris med cashewnødder 


En risblanding til enhver lejlighed. Kornet og let, med friske forårsløg og knasende sprøde ristede cashewnødder

Til 2 personer. Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 30 min.

 
# Ingredienser
1 løg
30 g smør
50 g langkornede ris
50 g cashewnødder
2 forårsløg
25 g smør
salt og peber

 
* Tilberedning
1. Løg hakkes fint og steges glasklart i 30 g smør.
150 g langkornede ris hældes i og steges med i 30 sekunder.
Hæld 3½ dl vand ved.
Kom salt i og bring det hele i kog.
Lad det koge i 1 minut ved stærk varme.
Læg derefter låg på, og lad risen stå og trække ved svag varme i 20 minutter.
 
2. Cashewnødder ristes på en pande uden fedtstof og hakkes derefter groft.
Forårsløg gøres i stand og skæres i fine ringe, der dampes i 25 g smør, hvorefter de krydres med salt og peber.
De ristede cashewnødderne vendes i forårsløgene.
Til sidst blandes det hele med den færdige ris.


Energi pr. portion: 10 g protein. 34 g fedt. 70 g kulhydrater = 623 kcal (2609 kJ)

 
Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.728 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her