Worcestershire sauce er en kryddersauce, et flydende krydderi, kan man kalde det. Den tyndtflydende, mørkebrune sauce er lavet af soja, vineddike, ansjos, melasse (fra sukker- og sirupsproduktion), hvidløg og forskellige krydderier.
Worcestershire sauce er et gæret flydende krydderi opfundet
i byen Worcester i Worcestershire, England i løbet af første halvdel af
1800-tallet. Skaberne var kemikerne John Wheeley Lea og William Henry Perrins,
der fortsatte med at danne firmaet Lea & Perrins.
Saucen bruges, dels direkte på varm mad, fx Biksemad, Bøf, engelsk og
Hakkebøf dels
i salatdressinger og i marinader til pensling af grillmad.
Se alle de bedste opskrifter med Worcestershire
sauce
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------