En frisk salat er
godt tilbehør. Her er forskellige forslag, som passer til de fleste retter. De
gode opskrifter finder du selvfølgelig
på Kogebog.dk
Fire gode salater,
bagest en Blandet salat, forrest Champignonsalat. I midten Fennikelsalat
og Vintersalat.
Fennikelsalat
Til 4 personer.
Tilberedningstid: 20 min. Trækketid: ½ time.
# Ingredienser
2 store
fennikelknolde
1 mellemstort salatløg
I stedet for salatløg kan bruges 3 skalotteløg eller 2 forårsløg.
Marinade:
6 spsk olie
2 spsk vineddike
1 fed hvidløg
salt og peber
1 bdt purløg
* Tilberedning
1. Skær rodskiven af
fennikelknoldene og skær knoldene i tynde strimler.
Pil salatløget og
skær også det i tynde skiver.
2. Pisk marinaden
sammen og rør presset hvidløg i.
Smag marinaden til
og hæld den over fennikel og løg.
Kom det i en salatskål
og pynt med fintklippet purløg.
Lad salaten stå
mindst ½ time før den serveres.
En rødkålssalat kan også
serveres, se opskrift
her
Find flere gode opskrifter på tilbehør HER eller en grøn
salat HER