Tilbehør. Arbejdstid:
20 min. Trækketid: ca 10 min. Let at lave. Mellem pris. (4 personer)
# Ingredienser til Fennikelsalat
1 stor fennikel
½ agurk
2 tomater
Marinade:
3 spsk olie
2 spsk citronsaft
1 fed hvidløg
salt og peber
Endvidere: friskhakket
fennikeltop
*
Sådan laves Fennikelsalat
1. Skær rodskiven og
den grønne top af fennikelknolden (gem toppen).
Fjern de yderste
blade, hvis de er tørre.
Skyl fenniklen i
koldt vand og del den på langs.
Skær den i tynde
skiver på tværs.
2. Skær agurken i
skiver på ca ½ cm og skær dem i tern.
Skær tomaterne i både
og del dem i halve.
Anret fennikel,
agurk og tomater i et halvdybt fad.
3. Rør
ingredienserne til marinaden sammen og hæld den over salaten.
Lad den trække ca 10
min.
Drys med
fennikeltop, let hakket.
Server med flutes.
Tips: Server salaten som tilbehør til kød- og
fiskeretter.
Salaten kan også
drysses med friskhakket basilikum eller dild, purløg eller persille.
Sammen eller hver
for sig.
Som frokostsalat
tilsættes den fintsnittede fennikel lige dele mild ost og kogt skinke skåret i
tern.
Se alle de bedste opskrifter med fennikel
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO
ooo -----------