En lækker salat med blå druer og moden camembert eller brie er en fin start på et måltid.
Det er vigtigt, at
pærerne er godt modne.
Tid: ca 15 min. 4
pers.
# Ingredienser
½-1 frisé salathoved
200 g blå vindruer
2 modne pærer
1 spsk citronsaft
200 g camembert
2 spsk hvidvinseddike
½ tsk salt
¼ tsk peber
1 spsk fransk sennep
3 spsk olie (gerne
nøddeolie)
50 g valnødder
* Fremgangsmåde
1. Begynd med at
skylle salat, vindruer og pærer.
2. Riv salaten og
fordel den på 4 asietter. Flæk druerne og fjern stenene.
3. Skræl pærerne og
skær dem i både.
Dryp dem med
citronsaft så de ikke bliver mørke.
Skær osten i
trekanter eller skiver.
4. Fordel vindruer,
pærebåde og ost på asietterne.
5. Pisk
hvidvinseddike, salt, peber, fransk sennep og olie sammen til en dressing.
6. Kom dressingen
over salaten.
Hak valnødderne groft og drys dem over.
Server salaten med
godt brød til.
Tips: Camembert osten kan erstattes med brie eller
en anden hvidskimmelost.
Frisésalat
Se alle de bedste opskrifter med Camembert
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------