Mad i italienske
farver kan kun betyde noget godt: tomater, mozzarella og avocado er et
pragtfuldt skud vitaminer - Du får succes med denne opskrift 🎵
Til 2 personer 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 40 min.
# Ingredienser
500 g hvide asparges
sukker
salt og peber
150 g cherrytomater
125 g mozzarella
4-5 stilke basilikum
4 spsk hvid
balsamico
5-6 spsk olie
1 avocado ca160 g
* Tilberedning
1. Aspargesene skrælles, og de hårde ender
skæres af.
De koges med en knsp
sukker i letsaltet vand i 10-14 min, og vandet hældes fra.
Cherry tomaterne
halveres.
Vandet hældes fra
mozzarellaen, og den skæres i tynde skiver.
2. Basilikumbladene hakkes fint og blandes med
balsamico, olie, 1 knsp sukker, salt og peber.
3. Avocadoen halveres, kernen fjernes, den
skrælles og skæres på tværs i tynde skiver.
Tykke asparges
halveres på langs.
Asparges, mozzarella
og avocado rettes an på et fad.
Tomaterne lægges
ovenpå.
Vinaigretten hældes
over.
Læg eventuelt nogle
basilikumblade ovenpå.
Energi pr. portion:
17 g protein, 52 g fedt, 12 g kulhydrater = 576 kcal (2418 kJ)
BACON STEGES LANGSOMT
Hvis du vil have
salaten lidt mere fyldig, tilføjer du noget bacon. For at så meget fedt som muligt
smelter af, kommer du baconet på en kold pande og steger det langsomt. Derefter
dryppes baconet af, så det overskydende fedt løber af.
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.