En hurtig, nem og
forfriskende ret: mørt kalkunkød med hovedsalat, ræddike og radiser - Du
får succes med denne lette opskrift 🎵
Til 2 personer 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 30 min.
# Ingredienser
1 løg
1 salathoved
1 bundt radiser
200 g ræddike
4 stilke kørvel
2 kalkunschnitzler (a
ca 120 g)
2 spsk olie
salt og peber
¼ tsk sukker
2 spsk citronsaft
4 spsk grønsagsbouillon
4 spsk olie
2 tsk flødepeberrod
* Tilberedning
1. 1 løg skæres i små terninger.
1 salathoved gøres i
stand, skylles og slynges tørt.
1 bundt radiser
gøres i stand, skylles og høvles eller skæres i tynde skiver.
200 g ræddike
skrælles og høvles eller skæres i tynde skiver.
Bladene nippes af 4
stilke kørvel, og de rives i grove stykker.
2. 2 kalkunschnitzler (a ca 120 g) skæres i
hver 3 stykker.
De brunes i 2 spsk
olie 1-2 minutter på begge sider.
De krydres med salt
og peber, pakkes ind i alufolie og sættes til side.
Løget og ¼ tsk
sukker svitses i stegeolien.
Så piskes det sammen
med 2 spsk citronsaft, 4 spsk grønsagsbouillon, 4 spsk olie, 2 tsk
flødepeberrod, salt og peber.
3. Dressing, kørvel og de andre ingredienser
til salaten blandes forsigtigt og anrettes med schnitzlerne.
Energi pr. portion:
32 g protein, 33 g fedt, 8 g kulhydrater = 463 kcal (1937 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.