Tilbehør. Arbejdstid: 15 min. Let at lave. Lav pris. 6 personer.
# Ingredienser
til Kinakålsalat
1 kinakål (ca 500 g) evt savoykål
4 små modne tomater
2 dl bønnespirer
4 forårsløg
½ ds vandkastanjer eller bambusskud
Marinade:
½ dl jordnøddeolie
2 spsk hvid vineddike, evt. sherry-eddike
2 tsk kinesisk soja
evt. 1 fed hvidløg
salt og peber
*
Sådan laves Kinakålsalat
1. Fjern de yderste blade og rodskiven på kinakålen.
Skyl bladene enkeltvis og lad dem dryppe godt af i en sigte
eller slyng dem tørre.
Anret 6 flotte blade side om side på et stort fad.
2. Skiv tomater, vandkastanjer (bambusskud) og løg.
Forårsløgenes grønne skal med.
Fordel først bønnespirer og vandkastanjer (bambusskud), så
tomatskiver og løg på hvert enkelt blad.
Marinade:
3. Ryst marinaden sammen og knus hvidløget, før det blandes
i marinaden.
Dryp den over salaten.
Tips: Grønsagerne i kinakålsalaten kan varieres,
fordi kinakålen ikke smager af ret meget i sig selv.
Små bitte blomkålsbuketter, rå aspargessnitter, champignon,
friskbælgede ærter, broccoli og agurk, fx lidt hakkede valnødder giver også
salaten karakter.
Se alle de bedste opskrifter med Kinakål
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------