En enkel, men velsmagende og mættende salat. Dressingen med sin lidt søde sennepssmag er en god krydring. Det smager saftsuseme godt og hitter netop nu!
Tid: ca 20 min. 4
pers.
# Ingredienser
250 g ærter
250 g sukkerærter
4 æg
200 g friske
champignon
1 bdt. forårsløg
1 ds. grønne
asparges (300 g)
4 spsk hvidvinseddike
3 spsk olie
2 tsk sød sennep
¼ tsk peber
* Fremgangsmåde
1. Bælg ærterne hvis
du bruger friske.
Kog dem i letsaltet
vand (1 tsk salt/liter vand).
Spul dem med koldt
vand.
Frosne ærter skal
blot tøes op.
2. Nip
sukkerærterne. Kog også dem i letsaltet vand.
3. Kog æggene 6-7
minutter.
Afkøl dem. Pil dem
og skær dem i både.
4. Skyl
champignonerne og skær dem i skiver.
Skyl forårsløgene og
skær dem i strimler.
5. Lad aspargesene
løbe af. Skær dem i mindre stykker.
6. Bland
hvidvinseddike, olie, sennep og peber til en dressing.
7. Bland ærter,
sukkerærter, asparges, champignoner og forårsløg i en skål.
Fordel æggebådene
ovenpå og hæld dressingen over.
8. Server salaten
med flûte.
Tips: Når det ikke er sæson for forårsløg, kan de
erstattes med fintstrimlet porre.
Se alle de bedste opskrifter med Salater
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------