Denne hurtige kinesiskinspirerede og meget lækre nudelret
kan tilberedes på ganske få min.
4 portioner. Sværhedsgrad: Mellem. Forberedelse: 10 min.
Tilberedning: 15 min.
# Ingredienser
285 g ægnudler
3 spsk valnøddeolie
2½ cm frisk ingefær, i tynde strimler
5 forårsløg, fint strimlede
2 fed hvidløg, fint hakkede
1 rød peberfrugt, udkernet, i tynde skiver
100 g champignoner, i tynde skiver
350 g oksefilet, i tynde strimler
1 spsk Maizena
5 spsk tør sherry
3 spsk sojasauce
1 tsk farin
225 g bønnespirer
1 spsk sesamolie
salt og peber
strimlet forårsløg, til pynt
* Tilberedning
1. Bring en stor gryde vand i kog.
Tilsæt nudler og kog dem efter anvisningen på pakken.
De afdryppes, skylles under rindende, koldt vand, afdryppes
igen og sættes til side.
2. Varm valnøddeolien i en forvarmet wok, til den er meget
varm.
3. Tilsæt ingefær, forårsløg og hvidløg og lynsteg i 45
sekunder.
4. Tilsæt peberfrugt, champignoner og kød og svits under
omrøring i 4 min.
Smag til med salt og peber.
5. Rør Maizena, sherry og sojasauce sammen til en glat pasta
og hæld den i wokken.
Drys farin over og svits under omrøring i yderligere 2 min.
6. Tilsæt bønnes½irer, nudler og sesamolie. Vend det hele
sammen i 1 minut.
7. Fordel retten i 4 varme skåle, pynt med strimlet
forårsløg og server.
Næringsindhold:
Kalorier 329. Sukker 3 g. Proteiner 23 g. Fedt 16 g.
Kulhydrater 20 g. Mættede fedtsyrer 4 g.
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Nudler
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.