Sommerfugle i maven: Tranebær, sprøde baconstrimler og en
anelse citron hæver denne pastaret op i feinschmeckerklassen
Til 2 personer 💋 Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning:
25 min.
# Ingredienser
60 g bacon (førsteklasses kvalitet)
300 g frisk spinat eller 200 g dybfrossen spinat
2 spsk olie
200 g pasta (helst farfalle)
40 g smør
1 tsk smalle strimler citronskal (økologisk) (eller reven
citronskal)
1 tsk tranebær
1 citron
salt, peber
* Tilberedning
1. Bacon skæres i brede strimler.
Frisk spinat gøres i stand og skylles eller dybfrossen
spinat optøs og drypper af
Steg baconstrimlerne sprøde i 2 spsk olie, tag dem op af
panden og stil dem til side.
Spinaten vendes i det afsmeltede baconfedt og står og simrer
under låg, indtil den er mør.
Lad den dryppe godt af.
2. Pasta koges i letsaltet vand efter anvisningen på
pakken.
Smør smeltes og brunes ganske langsomt ved svag varme.
Citronskal eller reven citronskal og 1 tsk tranebær ristes
et øjeblik i smørret.
Pastaen dryppes af og vendes i smørret sammen med spinaten og baconstrimlerne.
Smag til med salt, peber og 1-2 spsk citronsaft.
Energi pr. portion: 20 g protein, 38 g fedt, 70 g kulhydrater
= 708 kcal (2966 kJ(
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.