Lav din egen pasta til en forjættende sauce. Her er alle de bedste opskrifter samlet på et sted:
Nok til 6 personer.
# Ingredienser
600 g hvedemel
1,8 dl rasp
4,3 dl varmt vand
1 tsk salt
* Tilberedning
1. Sigt melet over i en stor skål. Lav en uddybning i
midten.
Tilsæt raspen og hæld det varme vand gradvist i under
omrøring, indtil dejen er samlet.
Vend dejen ud på et meldrysset bord og ælt den, indtil den
er jævn.
2. Del dejen i 8 dele. Ælt hver del, indtil de er jævne og
smidige.
Rul derefter delene ud til blyantstynde strimler, der så
skæres i 1 cm lange stykker.
3. Pres bagsiden af en gaffel ned over hvert stykke.
Rul hvert stykke ud til en lille skal.
Læg gnocchien til tørring på et meldrysset bord.
4. Kog gnocchien i mindre portioner ad gangen i kogende vand
i 3-5 min ad gangen, eller indtil de flyder ovenpå.
Tag dem op af vandet med en ske, når de er møre.
5. Vend gnocchien varsomt ind i den valgte sauce.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.