Teselle con zucchini. Pastaretten skal serveres rygende
varm.
4 personer
# Ingredienser
PASTA:
250 g italiensk pastamel
2 æg
1 spsk olie
salt
SAUCE:
2 zucchinier (courgetter)
20 g rosiner
1 fed hvidløg
1½ dl olie
50 g ricotta-ost
20 g pinjekerner
2 små hele chilipebre
30 g parmesan
2-3 store blade frisk basilikum
* Tilberedning
1. Til dejen æltes ingredienserne sammen til en fast dej.
Smør den med olie og lad den hvile i mindst 1 time.
Rul dejen meget tyndt ud enten på et melstrøet bord eller i
pastamaskine.
2. Rul dejen let sammen og skær den i ½ cm brede strimler.
Læg dem let tildækket til kogningen.
3. Skær zucchinierne i ½ cm tynde strimler.
4. Til saucen varmes olien forsigtigt op med hvidløg og
rosiner.
5 Tilsæt zucchini-strimlerne og kog dem over svag varme i 3 min.
Tilsæt ricotta, pinjekerner og chili og bland saucen.
Juster evt. saucens konsistens med lidt vand.
6. Bring 5 liter vand med lidt olie og salt i kog og
kog pastastrimlerne heri i ca. 2 min.
Dryp pastaen godt af og vend den i saucen.
Vend parmesanost og fint strimlet basilikum i og server
straks.
VIN FORSLAG: Traminer Aromatico eller let chianti
Se andre gode opskrifter med Pasta
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person,
Børnekokke eller Mad på 30 min.