Lækre tynde nudler, friske grønsager og mørt rosafarvet svinekød gør din færdige Nudel Long suppe til den bedste suppe, du har lavet, smagt og serveret i lang tid.
Giver 4 portioner
# Ingredienser
¼ lille kålhoved
(120-190 g)
1½ spsk olie
225 g magert
svinekød uden ben, skåret i tynde strimler
1½ l. hønsebouillon
2 spsk sojasauce
½ tsk revet frisk
ingefær
8 forårsløg med toppe,
skåret diagonalt til 1½ cm stykker
120 g tynde ægnudler i kinesisk stil
* Fremgangsmåde
1. Fjern den hårde
midte fra kålen og smid den ud.
2. Snit kålen.
3. Varm olien i en
wok eller en dyb pande over mellem-høj varme.
Tilsæt kål og
svinekød; lynsteg indtil svinekødet ikke længere er rødt i midten, ca 5 min.
4. Tilsæt hønsebouillon,
sojasauce og ingefær. Bring det i kog.
Skru ned til lav
varme; lad det simre i 10 min, rør jævnligt. Rør løgene i.
5. Tilsæt nudler.
6. Lad det koge
indtil nudlerne er møre, 2-4 min.
Trin 1: Fjern den
hårde midte fra kålen.
Trin 5: Tilsæt
nudlerne i wokken.
Trin 6: Kog
nudlerne.
Se alle de bedste opskrifter med Suppe
Se alle de bedste opskrifter med Kinesiske retter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------