En varm salat er
originalt og godt. Den kan krydres efter smag og behag. Det smager
saftsuseme godt. Retter med pasta hitter netop nu!
Tid: ca 30 min. 4
pers.
# Ingredienser
380 g gule og grønne
nudler
1 løg
1 rød peberfrugt_
1 grøn peberfrugt
1 zucchini (squash)
2 spsk olie
300 g røget medister
2 spsk rødvinseddike
1 spsk tomatpuré
1 tsk salt
¼ tsk groftmalet
sort peber
1 ds. hele tomater (400 g)
½ bdt. purløg
TIL SERVERING:
reven parmesanost
* Fremgangsmåde
1. Kog nudlerne
efter pakkens anvisninger.
2. Pil og hak løget.
Skyl og udkern peberfrugterne. Hak dem groft.
Skyl og tern
zucchinien.
3. Varm olien i en
gryde.
Læg alt det grønne i
og steg det ca 5 minutter.
4. Træk skindet af
pølsen og skær den i tern.
Kom pølseternene i
gryden og lad dem stege med nogle minutter.
5. Krydr med
hvidvinseddike, tomatpuré, salt og groftmalet sort peber.
Tilsæt tomater med
væde og lad det hele småkoge 5-10 minutter.
6. Bland nudlerne
med grønsagsblandingen og drys med hakket purløg.
7. Server med
parmesanost.
Tips: Den røgede medister kan erstattes med andre
typer pølser, fx hvidløgspølse eller krydret salami. Prøv også med tern af
røget skinke.
Se alle de bedste
opskrifter med Røget
medister Pasta Grønsager eller Nudler
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------