Færdig på et øjeblik. fordi raviolien kommer frisk fra køledisken og anrettes med en hurtig lavet flødesauce - Du får succes med denne opskrift
Til 2 portioner. Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning:
25 min.
# Ingredienser
1 fed hvidløg
1 løg
4 stilke basilikum
1 spsk olie
1 dl grønsagsbouillon
2 dl piskefløde
400 g ravioli (friske fra køledisken)
150 g cremefraiche 18 %
salt og peber
* Tilberedning
1. Hvidløgsfed og løg skæres i terninger.
Bladene nippes af 4 stilke basilikum og lægges til side.
1 spsk olie varmes op, og hvidløg og løg steges glasagtige.
Fyld op med 1 dl grønsagsbouillon og 2 dl piskefløde.
Basilikumstilkene tilsættes, og det hele koges ved mellemvarme
i 8-10 minutter.
2. Ravioli koges i rigeligt, letsaltet vand efter
anvisningen på emballagen.
3. Basilikumstilkene fjernes fra saucen og
cremefraiche tilsættes.
Det hele koges op et øjeblik.
2/3 af basilikumbladene hakkes groft.
Vandet hældes fra raviolien, som blandes i saucen sammen med
de hakkede basilikumblade.
Smag til med salt og peber.
Drys resten af basilikumbladene over ved serveringen.
Energi pr. portion: 28 g protein, 76 g fedt, 74 g kulhydrater
= 1088 kcal (4554 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.