Er også rigtig gode som bøffer i burgere, men også med forskelligt tilbehør. En god måde at få både børn og voksne til at spise mere grønt. De er utrolig smagfulde.
Til 4-6 personer.
Tilberedningstid: ca 40 min. Koge/stegetid: ca 15 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser
3 dl brune ris
1 aubergine
1 løg
1 gulerod
1 skive selleri
3 tomater
1 spsk olie
3 spsk hvedemel
2 æg
salt, peber
basilikum
1-2 fed hvidløg
olie til stegning
* Fremgangsmåde
1. Kog risene efter
anvisning på pakningen.
2. Vask auberginen,
skær den i små terninger, drys med lidt salt og lad dem trække 15 minutter.
Skyl dem i koldt vand og tør dem.
3. Varm olien og lad
det hakkede løg og aubergineterninger snurre heri.
Tilsæt reven gulerod
og selleri og du flåede, hakkede tomater.
Lad grønsagerne snurre sammen 8-10 minutter.
4. Bland du kogte
ris med grønsagerne, mel og æg og rør det sammen.
Krydr med salt,
peber, basilikum og evt. hvidløg.
5. Form »farsen« til
flade bøffer og steg dem gyldne i varm olie.
Server rødbedesalat
til.
Rødbedesalat
Vask og kog 500 g
rødbeder møre i letsaltet vand.
Skyl dem under koldt
vand og gnid skindet af.
Skær du kolde rødbeder i skiver og bland dem med tynde ringe af 2-3 løg.
Hæld en marinade af
4-5 spsk olie, 1-2 spsk vineddike, salt, peber og evt. hvidløg, over.
Se alle de bedste opskrifter med Salat
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------