Navnet på denne ret
betyder "kulsvierkonens spaghetti". I Rom hedder retten
"spaghetti alla pouerello", hvor æggene piskes sammen, blandes med
smeltet smør, ost og peber og hældes over pastaen. Det smager saftsuseme
godt. Retter med pasta hitter netop nu!
Tid: 30-35 min. 4
pers.
# Ingredienser
250 g spaghetti
vand, salt
150 g bacon
¼ tsk groftkværnet
peber
2 dl reven parmesanost
4 æggeblommer
2-3 stilke
bladselleri
* Fremgangsmåde
1. Kog spaghettien i
rigeligt letsaltet vand, efter pakkens anvisninger.
2. Hæld den færdige
spaghetti i et dørslag og lad vandet løbe af.
Læg spaghettien
tilbage i gryden.
3. Klip eller skær
baconskiverne i strimler.
Steg dem let sprøde
på en pande.
Eller læg baconen
mellem ufarvede stykker køkkenrulle og
steg dem i mikroovnen
ved 750W.
4. Bland
baconstrimlerne med spaghettien. Krydr med frisk kværnet peber.
5. Server retten
direkte fra gryden med reven ost og en rå æggeblomme.
Strimlet bladselleri
er godt tilbehør.
Tips: I stedet for bacon kan du bruge saltet eller
røget flæsk, som du steger sprødt.
Se alle de bedste opskrifter med Pasta Grønsager eller Bacon
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------