En velsmagende sauce med bacon til ægte pastafans. Mangler du lidt inspiration? Udforsk Kogebog.dk med flest spændende opskrifter.
Forberedelsestid: 20 min. Tilberedningstid: 10 min.
Kuverter: 6-8
# Ingredienser
1 spsk olie
4 pillede og skårne fed hvidløg
6 skiver hakket bacon
0,8 dl hvidvin
4 æg
1,8 dl revet cheddarost
1,8 dl revet parmesanost
friskkværnet sort peber efter smag
0,6 dl frisk hakket persille
500 g spaghetti
* Tilberedning
1. Opvarm olien i en gryde. Tilsæt hvidløg og rør i det,
indtil det er gyldent.
Tag hvidløgsfeddene op og kasser dem.
Tilsæt bacon i gryden og svits den ved jævn varme, indtil den
er sprød og gylden.
Tilsæt vin og kog den med i 1 min.
2. Pisk æggene i en stor skål. Tilsæt ost, peber og persille
i æggemassen.
3. Kog spaghettien i en stor gryde med rigeligt vand, indtil
den er mør.
Afdryp den godt. Hæld den over i en stor skål.
Tilsæt bacon og stegevæden og vend det godt i spaghettien.
Tilsæt æg og ost og bland det godt.
4. Server spaghettien straks på et stort serveringsfad eller
i portionsanrettede skåle, eventuelt med ekstra parmesanost.
Prøv sammen med:
Hovedret: Oksesteg
Dessert: Cremeruller
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.