Frokost. Arbejdstid: 10 min. Kogetid, spaghetti: 8-10 min. Let at lave. Lav pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Spaghetti med hvidløg - Spaghetti all'aglio
300-400 g spaghetti
4 fed hvidløg
1 bdt persille
½-¾ dl olie
peber
*
Sådan laves Spaghetti med hvidløg - Spaghetti all'aglio
1. Kog spaghettien i rigeligt, letsaltet vand, se Spaghetti.
2. Pil hvidløgsfeddene og hak dem fint.
Skyl og hak persillen.
3. Varm olien i en gryde. Kom hvidløg og persille i.
Lad det snurre ganske kort, uden at det tager farve.
Tag gryden fra varmen og krydr med peber.
4. Varm hvidløgsblandingen og bland den i spaghettien.
Server straks.
Tips: Her er det ikke nødvendigt at røre smør i
spaghettien.
Holder man af hvidløgssmagen uden at ville spise selve
hvidløget, kan olien hældes over spaghettien gennem en sigte og persillen drysses
over til sidst.
1 grøn eller rød peberfrugt skåret i små terninger kan
svitses sammen med hvidløgene i stedet for persillen.
Denne ret stammer fra Napoli, og det er en af de få
spaghettiretter, italienerne ikke spiser reven ost til.
Se alle de bedste opskrifter med Spaghetti
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------