❤ Til 4 personer.
# Ingredienser
400 g hakket oksekød
(højst 12 g fedt pr. 100 g)
2 store, hakkede løg
(250 g)
1 lille laurbærblad
4 dl vand
2½ spsk majsstivelse
rørt ud i 1 dl vand
1 tsk salt
1 knsp peber
kulør
Tilbehør:
kogt spaghetti,
beregn 100 g tør spaghetti pr. person
en stor skål salat
godt
brød
* Tilberedning
1. Brun kødet i en
gryde uden fedtstof.
2. Tilsæt løg og
brun dem med i 1 min.
3. Tilsæt
laurbærblad og 4 dl vand og lad saucen koge ved svag varme under låg i 15 min.
4. Rør majsstivelsen ud i 1 dl vand og hæld blandingen i den kogende sauce
under omrøring.
5. Lad saucen koge
op og smag til med salt og peber.
6. Farv saucen med
kulør og spæd med vand, hvis den er blevet for tyk.
7. Server
millionbøffen med kogt spaghetti, en stor skål grøn salat og godt brød.
Energi pr. person:
2900 kj (690 kcal)
Energifordeling: Protein: 22 % (37 g) Kulhydrat: 62 % (105 g) Fedt: 16 % (12 g)
Vil du tabe dig, kan
du spise: Ca 150 g kogt spaghetti med ca en sjettedel af millionbøffen og al
den salat, du har lyst til. Undlad brød.
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.