En fiskesauce, fra
wok med en anderledes smag, gør den traditionelle spaghetti festlig og spændende.
Det smager saftsuseme godt. Retter med pasta hitter netop nu!
Tid: 25-30 min. 4
pers.
# Ingredienser
280 g spaghetti
1 pk. torskefilet
(400 g)
2-3 skiver hvidt brød
2 spsk olie
50 g sultanrosiner
1 lille ds.
ansjosfileter (50 g)
½ dl jordnødder
1 tsk fennikel
1 dl hvidvin
1 laurbærblad
6 hvide peberkorn
salt
½ dl hakket persille
PYNT:
bredbladet persille
citron
* Fremgangsmåde
1. Kog spaghettien
efter pakningens anvisninger.
2. Optø fisken og
skær den i strimler, der passer til stegning i wok.
3. Skær brødet i
tern og rist dem gyldne på en tør pande.
4. Varm olien i en
wok eller en stor stegepande.
5. Læg
fiskestrimlerne i og steg dem under omrøring nogle minutter.
6. Tilsæt rosin, ansjoser
i tern, jordnødder, fennikel, hvidvin, laurbærblad og peberkorn.
Lad det småkoge
nogle minutter.
7. Smag til med salt
og persille. Drys brødterningerne over.
8. Server pastaen
med fiskesaucen. Pynt med bredbladet persille og citronbåde.
Tips: Torskefileten kan erstattes med 1-2 dåser
tunfisk i vand.
Gå frem som ovenfor.
Se alle de bedste opskrifter med Pasta
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
-----------
ooo OÔO ooo -----------