Æblesaucen er skøn til en saftig flæskesteg med sprød svær.
Men smager
bedst også til fx and eller gås. Der skal en god sauce til god mad. Husk saucen
Jensen
Forberedelsestid 15 min. Tilberedning 15 min. Portionen
giver ca. 5 dl sauce / til 4 personer
Er I kun to, så
halver opskriften.
# Ingredienser
4 store madæbler, skrællede og i tern
1 knivspids kanel eller spidskommen
2 tsk sukker
* Tilberedning
1. Æbleternene kommes i en gryde sammen med kanel eller
spidskommen og sukker.
Hæld vand i gryden, så bunden af gryden netop er dækket.
Kog æblerne ved lav varme i 10-15 min, til de er helt
udkogte.
Æblesaucen kan moses let med en gaffel eller presses igennem
en si for at få den helt jævn.
2. Hvis saucen ønskes mere flydende i konsistensen, kan der
evt. tilsættes lidt mere vand.
Ligeledes kan der tilsættes lidt mere sukker.
Saucen kan serveres varm eller kold.
3. Hvis saucen laves i mikrobølgeovn, kommes æblerne i en
egnet skål sammen
med krydderier og sukker.
Tilbered æblerne ved højeste frekvens i ca. 4 min.
Mos de færdige æbler med en gaffel.
Se alle de bedste opskrifter på Sauce
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.