Lav din egen fiskebouillon - En god fiskebouillon skal være
hjemmelavet! Denne er let at lave, smager af noget og kan bruges i mange lækre
retter
Portionen giver 1¾ liter
# Ingredienser
1 hoved af en torsk eller laks samt rester, skind og ben,
eller blot rester, skind og ben
1-2 løg, skåret i skiver
1 gulerod, skåret i skiver
1-2 stilke bladselleri, skåret i skiver
citronsaft
1 krydderurtebuket eller 2 laurbærblade
* Tilberedning
1. Fiskehoved og rester skylles og lægges i en stor gryde.
Dækkes med vand og bringes i kog.
2. Fjern alt skum fra overfladen med en hulske og tilsæt de
øvrige ingredienser.
Dæmp varmen, læg låg på og lad det hele simre i 30 min.
3. Afkøles og hældes gennem en sigte.
Opbevares i køleskab og anvendes i løbet af 2 døgn.
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Suppe
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.