# Ingredienser til Madeirasauce
2 skalotteløg
20 g smør
1 dl (tør) madeira
4 dl kalvefond
1 spsk maizenamel
salt peber
*
Sådan laves Madeirasauce
1. Pil skalotteløgene og hak dem fint.
2. Smelt smørret i en gryde og svits løgene klare.
3. Tilsæt madeiraen og lad den koge ind til det halve.
4. Tilsæt kalvefonden og lad den koge godt igennem.
Smag til med salt og peber og jævn med maizenamelet udrørt i
koldt vand.
Lad saucen koge igennem.
Se alle de bedste opskrifter med Sauce
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------