Denne sauce smager fantastisk over en skål pasta, men det er
også fantastisk til lasagne. Du kan godt bruge hele tomater på dåse og hakke dem,
mens de koger, for en tykkere marinara.
Udbytte: 75 cl. Forberedelsestid: 5 min. Samlet tid: 35 min
# Ingredienser
6 cl olie
½ medium løg, hakket
4 fed hvidløg, skåret i
tynde skiver
1 dåse hakkede tomater
1 tsk tørret oregano
1 knsp røde chiliflager
salt og friskkværnet sort
peber
2 store kviste frisk basilikum
* Tilberedning
1. Varm olie op i en stor,
dyb stegepande over medium varme.
Tilsæt løg og kog indtil
det er blødt, 5 min.
Rør hvidløg i og kog indtil
dufter, 1 min mere.
2. Hæld tomaterne i, og
brug en ske til at røre tomaterne i.
Fyld tomatdåsen næsten
halvvejs med vand og
ryst for at fange den resterende
sauce, og tilsæt så til stegepanden.
Smag til med oregano, rød
chiliflager, salt og peber og rør basilikum i.
Bring blandingen til at
simre.
3. Reducer varmen til lav
og lad det simre, indtil væsken er
reduceret lidt, ca. 20
min.
Kassér basilikum før servering.
Se alle de bedste opskrifter
med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------