Denne dejlige kolde krydderurtesauce kan bruges til fisk, i
en kartoffelsalat, som kold dressing til varmrøget laks, til kylling eller frikadeller.
Kan nydes af 4 personer.
# Ingredienser
30 g smør
2 spsk finthakket løg
1 bæger cremefraiche 38% (175 ml)
1 bæger cremefraiche 18% (175 ml)
2 spsk friskklippet karse
2 spsk friskklippet purløg
2 spsk friskhakket persille
½ tsk groft salt
friskkværnet peber.
* Tilberedning
Smelt smørret i en tykbundet gryde.
Vend løgene heri, til de er klare.
Tilsæt cremefraiche. Varm saucen godt igennem.
Tilsæt krydderurterne og smag saucen til med salt og peber.
Tips:
Saucen kan tilberedes af 38% cremefraiche alene.
Se alle de bedste
opskrifter med Sauce
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person,
Børnekokke eller Mad på 30 min.