Et fantastisk fyld
til en sommerklassiker: ris, pinjekerner, peberfrugt, hvidløg og feta - Du
får succes med denne opskrift.
Til 2 personer 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 45 min.
# Ingredienser
100 g langkornede
ris, basmati
80 g forårsløg
1 gul peberfrugt
1 fed hvidløg, hakket
2 spsk olie.
salt og peber
2 spsk pinjekerner
80 g feta, smuldret
4 spsk cremefraiche
18%
1 æggeblomme
2 røde peberfrugter
1½ dl grønsagsbouillon
* Tilberedning
1. 100 g langkornede ris koges møre i letsaltet
vand efter anvisningen på pakken.
80 g forårsløg og 1
gul peberfrugt gøres i stand og skæres i terninger.
De steges let sammen
med 1 hakket hvidløgsfed i 2 spsk olie.
Der krydres med salt
og peber.
2 spsk pinjekerner ristes
på en pande uden fedtstof.
Afdryppede ris,
løgmasse, pinjekerner, 80 g smuldret feta, 4 spsk cremefraiche og 1 æggeblomme blandes
og krydres.
2. 2 røde peberfrugter halveres på langs og
gøres i stand.
De fyldes med
rismassen og sættes i et ildfast fad.
1½ dl grønsagsbouillon
hældes ved.
De bages i den
forvarmede ovn ved 180 °C i 30 min. (Varmluft kan ikke anbefales)
Energi pr. portion:
19 g protein. 39 g fedt, 51 g kulhydrater = 632 kcal (2649 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.