Ved en stor banket
serveredes disse fine jordbær som dessert. Dekorative og meget lækre. Faktisk er
det rigtigt festslik for voksne, og helt klart en sikker vinder.
Tid: 20 min. 15 - 20 stk.
# Ingredienser
1 liter jordbær
(store)
100 g mørk
blokchokolade
100 g hvid chokolade
* Fremgangsmåde
1. Skyl jordbærrene,
men undlad at nippe dem.
Stilkene skal
fungere som holdere.
2. Smelt hver
chokoladesort for sig over vandbad eller i mikroovn.
Bræk chokoladen i
tern og læg dem i skåle, dog ikke af plast.
Stil skålene i
mikroovnen ved 750W i 1-1½ min.
Rør rundt et par
gange undervejs.
3. Dyp først den ene
side af jordbærrene i den hvide chokolade.
4. Læg forsigtigt
jordbærrene på bagepapir og lad chokoladen stivne nogle min.
5. Dyp derefter den
anden side af jordbærrene i den mørke chokolade.
Lad chokoladen
stivne helt.
6. Anret jordbærrene
på et smukt fad og server dem som dessert.
De passer også godt
på en buffet eller helt enkelt som festslik.
Tips: Også mangobåde, skiver af kiwi, appelsin og
ananas eller tørrede abrikoser kan dyppes i smeltet chokolade, og serveres på
samme måde som ovenfor.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert
Se alle de bedste opskrifter med Tærte
Se alle de bedste opskrifter med Is og sorbet
Se alle de bedste opskrifter med Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------