Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Oksefilet med granatæblesaft
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 15 minutter plus
stegetid
# Ingredienser
1 skalotteløg
1 tomat
40 g svinefedt
500 g oksefilet
salt og peber
1 stort granatæble
1 dl kød bouillon
* Tilberedning
1. Skalotteløget skrælles og skæres i små terninger.
Tomaten skoldes, flås og stilkfæste og kerner fjernes.
Den skæres i små terninger.
2. Fedtet varmes op i en stegegryde.
Kødet svitses i det på alle sider.
Tag det op, drys salt og peber på og sæt det til side.
3. Skalotteløget svitses i stegefedtet.
Tilsæt tomaten og lad det hele stege i 5 minutter under
omrøring.
4. Skær granatæblet op, tag frugtkødet ud og kom det i
gryden.
Læg kødet tilbage i gryden.
Hæld bouillon ved og steg kødet under låg ved svag varme i
ca 60 minutter, til det er mørt.
5. Tag kødet op og lad det hvile tildækket i 10 minutter.
Lad stegeskyen koge ind og smag den til med salt og peber.
6. Skær kødet i tynde skiver. Hæld saucen over og server det
varmt eller koldt.
Pr. portion ca 328 kcal/1376 kj. 39 g protein, 16 g fedt, 6
g kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------