Uventede gæster -
eller måske har du bare lyst til lidt sødt. Disse dejlige scones er ude af
ovnen på ingen tid.
Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 18 min. Fryse-egnet. 8-12 stk
# Ingredienser til Chokoladescones:
300 g hvedemel 75 g smør
3 spsk farin
2 spsk bagepulver 125 g mørk chokolade 1 dl fløde
1%dl mælk
evt. 1 æg til pensling
*
Sådan laver du Chokoladescones:
Tænd ovnen på 200 °C.
Hak mel og smør sammen og tilsæt farin, bagepulver og
grofthakket chokolade.
Saml dejen med fløde og mælk og klap den ud til en tyk plade
på et meldrysset bord.
Del den i 8-12 firkanter eller cirkler og læg dem på en
bageplade med bagepapir.
Pensl evt. med sammenpisket æg og bag dem ca. 18 min.
Lad dem afkøle på en rist.
______________
Kilde: Hjemmets bedste MAD