Dejligt, hjemmebagt brød for enhver smag. Hjemmebagt nøddebrød er både godt og sundt. Brød giver bl.a. B-vitaminer og jern og fibre.
1 brød.
Tilberedningstid: 15-20 min. Hævetid: i alt ca 1½ time. Bagetid: 40-45 min.
Fryseegnet
# Ingredienser
25 g gær
3 dl vand
4 spsk hytteost
2 spsk olie
1 tsk salt
50 g nødder
125 g
fuldkornshvedemel (2 dl)
350-400 g hvedemel (6-7 dl)
* Fremgangsmåde
1. Rør gæren ud i
vand.
Tilsæt hytteost,
olie, salt, hakkede nødder, fuldkornshvedemel og halvdelen af hvedemelet.
Slå dejen godt sammen.
Bland mere hvedemel
i, til dejen har en passende konsistens.
Ælt dejen godt
sammen.
2. Dæk dejen med et
fugtigt stykke og stil den til hævning ca 1 time.
3. Slå dejen ned og
form den til et rundt brød.
Efterhævning ½ time.
4. Skær et par snit
i brødet, drys med mel og bag brødet 40-45 min ved 200 °C.
Se alle de bedste opskrifter med Brød
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------