Enkelt og overbevisende:
Steg brødet på panden og nyd det sprøde brød med en topping af cremefraiche og løg
- Det bliver så godt.
Til 4 personer. Tilberedning:
45 min, (plus hævetid)
# Ingredienser
250 g færdigblandet
mel til landbrød (se opskrift nedenfor)
250 g cremefraiche 18%
2 spsk snittet
purløg
salt, peber og 1 nip
paprika edelsüss
4 forårsløg
* Tilberedning
1. Af 250 g færdigblandet mel til landbrød laves
en brøddej efter anvisningen på pakken.
Lad den hæve et lunt
sted ca 30 minutter.
250 g cremefraiche røres
glat med 2 spsk snittet purløg, salt, peber og 1 nip paprika.
Det hvide og det lysegrønne
af 4 forårsløg skæres i smalle ringe.
2. Ælt dejen godt igennem igen.
Form den til 4 lige
store kugler og rul dem ud til tynde runde flader (ca 23 cm Ø) på et bord, som
forinden drysses med mel.
En slip let-pande varmes op, og brødene bages på den ved middel varme, et ad
gangen, 3-4 minutter på hver side.
3. Når de er blevet vendt, fordeles ¼ af
cremefraichen på hvert af brødene.
Der drysses med
forårsløg, og brødene skæres i mundrette stykker.
Energi pr. portion:
8 g protein, 15 g fedt, 49 g kulhydrater = 372 kcal (1568 kJ)
Alternativt se
opskrift på Fransk landbrød HER (brug kun halvdelen)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.