Her er den absolut bedste opskrift på nemme makronsnitter, med
sprød bund, hindbærsyltetøj og lækker makronmasse med marcipan øverst.
Til 12 stk.
# Ingredienser
Dej:
200 g hvedemel
100 g smør
50 g flormelis
½ tsk. salt
½ dl koldt vand
Fyld: 2 dl
hindbærsyltetøj
Makronmasse:
300 g marcipan
70 g flormelis
2 æggehvider
Mandelflager
Pynt: Flødeskum og
friske hindbær
* Tilberedning
Bland mel, smør,
flormelis og salt til en smuldret masse,
brug evt. en foodprocessor.
Saml dejen med koldt
vand.
Stil dejen i køleskabet
i 30 min.
Rul dejen ud til et
rektangel på ca. 8x40 cm.
Makronmasse:
Riv marcipanen
groft.
Pisk æggehviderne
stive og dernæst seje med sukker.
Kom marcipanen i
æggehviderne og rør til en jævn masse.
Smør syltetøjet på
den udrullede dej og
fordel
marcipanmassen over, evt. med sprøjtetylle.
Drys med
mandelflager.
Bag kagen ved 190 °C
i 30 min, til overfladen er lysebrun.
Skær kagen i snitter
og pynt med flødeskum og friske bær.
Se alle de bedste opskrifter med Kager, roulader og lagkager
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv:
Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------