Bagværk Hjemmebag Småkager. Arbejdstid: 20 min. Bagetid: ca 8 min. Middelsvær at lave. Høj pris. Mængde: ca 40 stk.
# Ingredienser
til Nøddekager
200 g (hassel)nøddekerner (4 dl)
175 g sukker (ca 2 dl)
1 spsk kartoffelmel
2 store æg
Pynt: 25 g nøddekerner (½ dl)
*
Sådan laves Nøddekager
1. Mal eller hak nødderne fint. Sæt ovnen på 200 °C.
2. Bland nødder, sukker, kartoffelmel og æg.
Rør, til det er godt blandet.
3. Sæt dejen på smurte plader eller plader beklædt med
bagepapir.
Brug 2 teskeer.
4. Tryk en hel eller halv nøddekerne i hver kage.
5. Bag kagerne på ovnens midterrille ca 8 min, til de er
gyldne og gennembagte.
6. Lad kagerne svale utildækkede på en rist.
Tips:
Server kagerne til is eller frugtdesserter, fx Hindbær-orange, Jordbær
Romanoff eller Jordbær
i hvidvin.
Se alle de bedste opskrifter med Nødder
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------