Bagværk Hjemmebag Småkager. Arbejdstid: 30 min. Skal hvile, dej: ½ time. Bagetid: 10-12 min. Middelsvær at lave. Mellem pris. Mængde: ca 50 stk.
# Ingredienser
til Nøddekranse
50 g (hassel)nøddekerner (1 dl)
200 g smør
75 g sukker (knap 1 dl)
½ æg
300 g hvedemel (5 dl)
*
Sådan laves Nøddekranse
1. Hak eller mal nøddekernerne fint.
2. Rør smør og sukker blødt.
3. Kom nøddekernerne i dejen sammen med æg og mel.
4. Ælt dejen let sammen og lad den hvile køligt ca ½ time.
Sæt ovnen på 200 °C.
5. Tril dejen i fingertykke stænger eller kør den igennem
kødmaskinens småkageplade (lille stjerne).
6. Skær dej stængerne i 8-10 cm lange stykker.
Form dem til kranse og sæt dem på en smurt bageplade eller
på en plade beklædt med bagepapir.
7. Bag kransene gyldne på midterste rille i 10-12 min.
Lad dem køle af utildækket på en bagerist.
Tips: Opbevar nøddekransene i tætsluttende dåse.
Kom dem ikke i dåse, før de er helt kolde, ellers bliver de
bløde.
Nøddekransene er specielt egnede som tilbehør til isdesserter og
frugtkompotter.
Se alle de bedste opskrifter med Nødder
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------