Her får du lidt godt i flere spændende udgaver. Fx
Gulerods-kanelbeignetter, Gulerodsbeignetter med honning og vanilje,
Gulerodsbeignetter med appelsin og rosiner eller Gulerodsbeignetter med rom og
safran.
Forberedelse: 45
min. Tilberedning: 20 min. 6 personer.
# Ingredienser
300 g gulerødder
2 æg
50 g melis
150 g hvedemel
1½ tsk bagepulver
saften af 2
appelsiner
½ dl mælk
olie til stegning
50 g pistacienødder
½ dl chokoladesauce
* Tilberedning
Skræl og riv
gulerødderne.
Blancher dem i
kogende vand 5 min.
Hæld vandet fra, og
stil dem til side.
Pisk æggeblommerne
og sukkeret, indtil massen
bliver klar og
mousse-lignende.
Tilsæt mel,
bagepulver, appelsinsaft og gulerødder.
Rør det godt sammen.
Pisk æggehviderne
til stive toppe, og
vend dem forsigtigt
i blandingen.
Opvarm stegeolien.
Lav dej kuglerne med en lille ske, og
dybsteg dem, indtil
de kommer op til overfladen og
er gyldenbrune. Læg
dem på en tallerken.
Knus
pistacienødderne, og drys dem over beignetterne.
Pynt med en smule
chokoladesauce.
Gulerods-kanelbeignetter
Rør 300 g mel, 2 æg, 2 revne gulerødder, 3 tsk bagepulver,
1 tsk stødt kanel, 100 g brun sukker, 75 g smør,
2½ dl mælk og 1 nip salt sammen.
Gulerodsbeignetter med honning og vanilje
Rør 250 g revne gulerødder, 2 æg, 100 g mel, 2 spsk honning,
1 lille bæger yoghurt naturel, 1½ tsk bagepulver og
1 spsk vaniljeekstrakt sammen.
Gulerodsbeignetter med appelsin og rosiner
Tilsæt 50 g rosiner der har ligget i blød i varmt vand,
50 g valnødder, skallen og saften af ½ appelsin,
stødt kanel og stødt ingefær.
Gulerodsbeignetter med rom og safran
Rør 175 g mel, 100 g smør, 1 æg, 2 revne gulerødder,
125 g melis, 3 spsk mørk rom og 1 nip safran sammen.
Se alle de bedste opskrifter med Drinks Snacks/sødt Forretter Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------