Frokostsnegle, eftermiddagssnegle,
brunchsnegle, snacksnegle! Spis og nyd de lækre snegle, når som helst den lille
sult melder sig. De er et kæmpe hit ✅
12 stk. Arbejdstid:
35 min. plus hævetid. Bagetid: 15 minutter
# Ingredienser
Dej:
2½ dl lunkent vand
25 g gær
1 tsk salt
1 tsk flydende
honning
100 g fuldkornsmel
300 g italiensk
durummel
Gedefeta:
2 håndfulde rucola
1 dl basilikumpesto
150 g gedefeta
salt og peber
* Tilberedning
1. Hæld vandet i en
skål, og opløs gæren heri.
Tilsæt salt og
honning.
Ælt fuldkornsmel og
dernæst durummel i væsken.
Ælt, til dejen er
glat og smidig.
Stil dejen tildækket
til hævning et lunt sted i ca 30 min.
2. Skyl rucola, og
slyng den tør. Hak den groft.
Smuldr gedefetaen,
eller skær den i tern.
3. Rul dejen ud på
et meldrysset bord til en rektangel, ca 30x40 cm.
Smør pesto på dejen
i et fint lag.
Fordel et lag rucola
og gedefeta over dejen.
Drys med salt og
peber.
Rul dejen sammen på
den lange led som til en roulade.
4. Skær forsigtigt
dejen ud i 12 stykker.
Læg sneglene på en
bageplade med bagepapir.
Bøj den yderste
dejende ind under sneglene.
5. Lad sneglene hæve
tildækket et lunt sted i ca 20 min.
6. Tænd ovnen på 200
°C.
7. Bag sneglene i
midten af ovnen i ca 15 min, til de er gyldne.
✅ Årets bedste opskrifter fås på
Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.