Nem kage med som smager himmelsk. Bunden består af knuste
havrekiks og smør. Creme af havtorn og fyld af mascarpone, blåbær, jordbær og
havtorn.
# Ingredienser
Creme:
100 g havtorn (friske eller frosne)
100 g sukker
2 spsk vand
4 æggeblommer
75 g smør
Dej:
160 g smør
200 g havrekiks
Fyld:
250 g mascarpone
125 g blåbær
150 g jordbær
50 g havtorn (friske eller frosne)
* Tilberedning
Creme:
Kom havtorn, sukker,
vand og æggeblommer i en gryde,
varm langsomt op
under omrøring og lad det
småsimre i 20 min.
under omrøring, til det tykner.
Skær smørret ud i
mindre tern, rør dem i en ad gangen og
stil cremen på køl
natten over.
Dej:
Smelt smørret, knus
kiksene og bland det sammen.
Pres blandingen godt
sammen i en 20 cm springform,
så den dækker bund
og 2-3 cm op ad siderne, og
stil den koldt i et
par timer.
Fyld:
Pisk mascarpone og
vend forsigtigt havtorncremen i.
Kom blandingen i
tærtebunden og pynt med skyllede bær.
Se alle de bedste opskrifter med Kager, roulader og lagkager
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv:
Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------