Grilltærte med abrikos og hindbær med et hint af lakrids.
Skøn dessert på grillen, som smager himmelsk på en hyggelig grillaften. Klik
her og se opskriften.
Til 4 personer
# Ingredienser
200 g hvedemel
100 g smør
100 g sukker
1 knsp salt
1 æg
250 g friske abrikoser
250 g hindbær
2 spsk flormelis
2 tsk lakridspulver
*
Fremgangsmåde
Lad smørret få stuetemperatur.
Arbejd smør og mel sammen med hænderne.
Tilsæt sukker og salt.
Saml dejen med et æg.
Kom film omkring og lad dejen stå en time i køleskabet.
Rul dejen tyndt og kom den i en smurt tærteform.
Kom kvarte abrikoser og hindbær på.
Strø med 1 spsk flormelis og lakridspulver.
Bag tærten på kuglegrillen ca 40 min ved 160 til 180 °C,
indirekte varme.
Du kan se, at den er klar, når bunden har taget farve og
bærrene er møre.
Strø flormelis over når den er kølet til pynt og server med
skyr eller cremefraiche.
Se flere dejlige opskrifter med dessert HER og med bær HER
Kogebog.dk har de nemmeste madopskrifter, Madplan og Tøm
køleskabet og din egen "Min kogebog" til dine egne opskrifter