Helt på toppen: Skøn og lækker karamel i saftig chokoladedej. Opskrift på Toffee-brownies - Prøv den her! Find flere gode opskrifter på bagværk her på Kogebog.dk
Til 35 stykker. Tilberedning:
55 min. (plus tid til afkøling)
|
# Ingredienser 1 pose Toms guld chokoladekarameller
(120 g) 160 g hvedemel og
1 knsp salt 120 g letbitter
chokolade 240 g smør 100 g sukker 4 æg 100 g sukker 150 g blandede
hasselnødde-kerner og mandler * Tilberedning 1. 1 pose chokoladekaramel (120 g) hakkes med
en tung kniv. 160 g hvedemel og
1 knsp salt blandes og stilles til side. 120 g chokolade
hakkes og smeltes langsomt med 240 g smør over et varmt vandbad.
100 g sukker røres i lidt efter lidt.
Lad massen køle af.
2. 4 æg og 100 g sukker piskes meget cremet
med piskerisene på elpiskeren. Chokolademassen
røres i lidt efter lidt. Melblandingen sis
over og vendes i. Dejen smøres ud i
en bradepande på 28x20 cm - eller i en større bradepande, som man afgrænser
til denne størrelse ved hjælp af alufolie.
Drys chokoladekaramellerne og i alt 150 g blandede hasselnødde-kerner og
mandler.
3. Dejen bages i den forvarmede ovn ved 180 °C
i 35 min (varmluft 160 °C i 30 min). Lad den køle af - Stil
den 2 timer i køleskabet. Så skæres den ud i
firkanter på 4x4 cm. Kagerne opbevares
i en dåse i køleskabet.
Energi pr.stk: 2g protein, 10g fedt, 13g kulh. = 157 kcal (658 kJ)
|
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.