Bagepulver er et kemisk hævemiddel. Det er en blanding af natriumbikarbonat, også kaldet tvekulsurt natron og et kaliumsalt (kremortartari).
Bagepulver skal blandes med hvedemel og/eller andre tørre
ingredienser, før det blandes med væden.
Det udvikler luftarten kuldioxid, der får dejen til at hæve
og blive let, en proces der starter, i samme øjeblik bagepulverdejen møder
ovnvarmen.
Dej med bagepulver må ikke stå og vente for længe, så
nedsættes bageevnen.
Opbevar bagepulver tørt og lufttæt.
Se de bedste opskrifter med
Bagepulver
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------