Brombær, Rubus fruticosus, er af rosenfamilien og i slægt med hindbærret. Der er flere arter, de fleste er vilde og vokser mange steder, ved gærder, i skovkant og i krat af tornede buske. De ses også dyrkede. Brombær skal være blanksorte og buttede, før de er modne, og før er der ikke meget ved
dem. Brombær er, sammen med hindbær, fadder til loganbærret, og alle tre er de
krydset til Boysenbær.
Sæson: eftersommeren. Brombær bruges friske i tærter og
desserter, som syltetøj og i kager. De kan fryses, og holdbarheden er lang,
mindst ½ år.
Se de bedste opskrifter med Brombær
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------